Home » Webwinkel

Koolzaadhoning is een heerlijke honingsoort met een bijzonder zachte smaak. Doordat de honing gecrêmed is, is deze heerlijke aromatische honing zeer goed smeerbaar. Om deze honing te maken breng ik mijn volken jaarlijks naar de koolzaadvelden in Groningen.

Zeer smakelijke zachte Veluwse Lindehoning. De honing van de lindebloesem heeft een lichte frisse smaak met een vleugje munt. Voor de fijnproever!

Uitverkocht

Veluwse voorjaarshoning

€ 3,00
Uitverkocht

Deze heerlijke kruidige honing is een product van het voorjaar. Gemaakt van de nectar van vele soorten voorjaarsbloeiers zoals de paardenbloem, fruit, paardenkastanje, meidoorn, esdoorn en diverse kruiden.

Deze honing heeft een krachtige volle smaak... Je proeft de Veluwe! Door de koude aprilmaand is er dit jaar minder voorjaarshoning beschikbaar dan normaal. Wees er dus snel bij.

Bij een bestelling vanaf € 30,- brengen we GEEN verzend-kosten in rekening!

Maar, wat veel goedkoper én leuker is.... Bestel de honing, kies dan ophalen (geen verzendkosten) en kom de honing ophalen op onze imkerij. Geef gewoon in het opmerkingenveld aan wanneer je langs kunt komen. Dan maken we een afspraak en kunnen we je - als je dat leuk vindt - een rondleiding op de imkerij geven.