Home » Webwinkel

Deze heldere lichte honing heeft een heerlijke frisse smaak. Eigenlijk moeten we het Pseudo-acasia- of Robinia-honing noemen, want zo heet de boom waar deze honingsoort van afkomstig is. De honing is door een Nederlandse collega-imker geoogst in Hongarije (hij heeft daar een eigen imkerij), waar de pseudo-acasia massaal voorkomt. In Nederland komt hij ook voor, maar geeft de boom alleen bij heel specifieke weersomstandigheden voldoende honing.

Deze heerlijke goudgele honing is een product van het voorjaar. Gemaakt van de nectar van vele soorten voorjaarsbloeiers zoals de paardenbloem, fruit, paardenkastanje, meidoorn en de esdoorn.

Deze honing heeft dit jaar een zachte vanille-achtige smaak... Je proeft de Veluwe!

Koolzaadhoning is een heerlijke honingsoort met een bijzonder zachte smaak. Doordat de honing gecrêmed is, is deze heerlijke aromatische honing zeer goed smeerbaar. Om deze honing te maken breng ik mijn volken jaarlijks naar de koolzaadvelden in Groningen.

Uitverkocht

Veluwse lindehoning

€ 3,00
Uitverkocht

Zeer smakelijke zachte Veluwse Lindehoning. De honing van de lindebloesem heeft een lichte frisse smaak met een vleugje munt. Voor de fijnproever!

Bij een bestelling vanaf € 30,- brengen we GEEN verzend-kosten in rekening!

Maar, wat veel goedkoper én leuker is.... Bestel de honing, kies dan ophalen (geen verzendkosten) en kom de honing ophalen op onze imkerij. Geef gewoon in het opmerkingenveld aan wanneer je langs kunt komen. Dan maken we een afspraak en kunnen we je - als je dat leuk vindt - een rondleiding op de imkerij geven.